MIVEL NEKED MEGVAN A KÖNYV, KEDVEZMÉNY JÁR!

A Falkavezér Kutyakiképző csomag megtanít:

Hogyan tanítsd a kutyád, hogy mindent azonnal megcsináljon, amit mondasz neki

Komplett videó sorozat, lépésről lépésre útmutató Fülöp Norbert kutya mesterkiképzőtől: Könnyen érthető, jól követhető tananyag akkor is, ha soha nem foglalkoztál kutyával

9 990 Ft. Kártyás fizetés után azonnali hozzáférés a videókhoz.

„Egy teljesen képzetlen kutyát tanítok meg az oktatóvideókban. Minden foglalkozást videóra vettem, és a szemed láttára tanulja meg a kutya a feladatokat. Ha az én kutyám meg tudta tanulni, a tiéd is megtanulja, csak követned kell a lépéseket. Ez minden kutyára hat, a kutyakiképzés módszere csak 100 évente változik.”

— Fülöp Norbert, az oktatóanyag szerzője

Gyorsan megtanulja a kutya

10 dvd lemeznyi anyag (online nézhető) benne 48 foglalkozás, ez összesen 568 percnyi oktatóanyag. Ilyen rövid idő alatt meg tudod tanítani a kutyádat a feladatokra.

Póráz nélkül tanítok!

Póráz nélkül tanítok, a kutya el is futhatna, de mégis mellettem marad és tanulni szeretne. A oktatóanyagból kiderül mi ennek a titka.

Tartós tudás!

Az erőszakot alkalmazó képzésnél a kutya tudása hamar kikopik. Ésszel és szeretettel, jutalmazva tanítva a kutya tudása megmarad. Ez az oktatóanyag egyik legfontosabb tanítása.

Segítség nélkül, saját kútfőből pokolian nehéz kutyát tanítani.

Az oktatóanyaggal a kutyád olyan dolgokat fog tudni, hogy csodájára járnak.

MIt tartalmaz az oktatóanyag?

15 feladat, amit minden jól nevelt kutyának tudnia kell.  A te kutyád hányat tud most ezek körül?

 1. kondicionálás
 2. behívás
 3. állítás
 4. ültetés
 5. fektetés
 6. a vadászkutyák speciális fekvése a drop
 7. helyben maradás (időtartam, távolság) ültetésben, fektetésben
 8. pálca követés
 9. kritériumok növelése
 10. láb mellett követés
 11. láb mellé beugrás
 12. megkerülés
 13. síp-, és kézjelek követése
 14. zavaró tényezők bevezetése
 15. klikkelő szó és a simogatás, mint jutalom bevezetése

Ez egy alaposan kipróbált kutya kiképzési stratégia, ami nem használ sem erőszakot, sem kényszerítést, ezért nagyon könnyű elsajátítani. Nézd a videókat, és csináld utánam!

MIVEL NEKED MEGVAN A KÖNYV, KEDVEZMÉNY JÁR!

Elmélet vs. Gyakolat.
Mi a fontosabb?

A kutyakiképzés gyakorlati tudomány. De valamennyi elméletre mégis szükséged van ahhoz, hogy megértsd mit miért csinál, hogyan gondolkozik, hogyan tanítható a kutyád. Ezért a Falkavezér Csomag tartalmazza a „Tanulj meg kutyául” című könyvem elektronikus kiadását is. Bővebben itt olvashatsz a könyvről, ami önmagában 4 490 Ft, de a Falkavezér Csomaghoz ajándék.

Mit üzennek, akik már megvették az oktatóanyagot?

Ezzel a módszerrel több száz kutyatulajdonos tanította meg a kutyáját sikeresen.

„Ez minden kutyánál működik?”

Igen, mert a pozitív megerősítésre építünk. Fajtatiszta kutya, vadászkutya, keverék kutya, menhelyi kutya is van a „tanítványaink között”

"Neveletlen kutyám van"

Nem tudod, hogyan neveled meg a kutyádat? Ha vendégek jönnek felugrál, kínos helyzetbe hoz? Húzza a pórázt séta közben, ha elengeded nem tudod visszahívni? Láttál már youtube videókat, olvasgattál a témában, de eredményt nem értél el vele. Az oktatóanyagból megtudod, amit máshol nem mondanak el.

"Szeretnék egy kutyát"

Szeretnél egy kutyust, de nem tudod, hogyan tanítsd? Csak abban vagy biztos, hogy nem erőszakkal, hanem pozitív megerősítéssel akarod tanítani engedelmességre és jópofa trükkökre.

"Vadász vagyok"

A saját vadászkutyádat saját magad szeretnéd kiképezni. Ebben teljesen igazad van, hiszen együtt jártok vadászni. Tőled és veled kell megtanulnia mindent, hiszen számára te vagy a falkavezér.

"Menhelyről hoztam kutyát"

Ki tudja min mehetett keresztül szegény, menhelyről hozott kutyád. Nálad biztosan szerető környezetbe kerül, de tény, hogy nem ismered a kutya előéletét és nem tudod, hogyan taníthatnád sikeresen. Mivel az oktatóanyag kutya nevelési filozófiája a kutyád megértésére épül, ezért a könyv nagy segítség menhelyi kutyád tanítására is.

MIVEL NEKED MEGVAN A KÖNYV, KEDVEZMÉNY JÁR!

Ki vagyok én?

Fülöp Norbert vagyok, kutya mesterkiképző.

Szakterületem a pozitív megerősítéses kutyatanítás. 1999 óta foglalkozok kutyatenyésztéssel és kutyák tanításával. Küldetésem, hogy minden kutyatulajdonos meg tudja tanítani a saját kutyáját egy egyszerű, erőszakmentes módszerrel, mindenre amire szeretné.

Rendszeresen tartok gazdiképző tanfolyamokat ahol megismertetem a gazdikat egy könnyen elsajátítható módszerrel. Szorgalmazom, hogy
Otthon, a saját időbeosztásod szerint tanítsd meg a kutyádat

Az alapengedelmesség tanításán felül szakterületem a vadászkutyák képzése, vizsgáztatása Magyarországon ritkaságként, pozitív megerősítéses módszerrel. Nem szobatudós vagyok, én is napi szinten tanítok kutyákat. Alaposan kipróbált lépésről lépésre rendszerrel szeretném neked egyszerűvé, érthetővé tenni a kutyával való foglalkozást.

„MIKOR FOGOM LÁTNI AZ EREDMÉNYT?”

Szánj hetente csak 48 percet arra, hogy foglalkozol a kutyáddal. 2 hónap múlva rá sem fogsz ismerni! Ha több időd van, még gyorsabb lesz az eredmény.

 

Hogyan kezdj neki a videók feldolgozásához?

Az első feladat még nem a kutyádé, hanem a tiéd: Mielőtt tanítani kezdenél, nézd végig mind a 10 fejezetet.  Csak ezután válaszd ki, milyen feladatokat fogsz megtanítani a kutyádnak. Ha megvan, nézd végig újra azt a feladatot, amit tanítani szeretnél. Irány a kert és kezdhetitek a képzést!

 

DVD lemeznyi videó

foglalkozás

perc oktatás

4 kutya erős érv, amiért megéri
ezt az oktatóanyagot választanod

Saját időbeosztás szerint haladsz

Otthon, a kertben saját időbeosztásod szerint taníthatod a kutyádat. Amikor neked is, neki is kedve van hozzá. Nem kell senkihez alkalmazkodnod, mint egy kutyaiskolába

Kezdőknél is működő, kipróbált módszer

Soha nem tanítottál még kutyát, és a kutyádat sem tanította még senki? Nem gond, mert a videók alapján könnyen le tudod másolni a módszert.

Több kutyát is taníthatsz

A kutyatanítás módszere ritkán változik, olyan 100 évente. Az oktatóanyaggal tiéd a tudás: annyi kutyát tanítasz amennyit szeretnél

Pénztárcabarát módszer

Nem lesz szükséged magánoktatóra, sem arra, hogy a kutyádat, kutyáidat kutyaiskolába járasd.

Az OKTATÓANYAG MEGRENDELÉSE:

Mit kapsz kézhez a csomagban?

 

Falkavezér kutyakiképző csomag

Online nézhető videók, 10 fejezet, 48 foglalkozás, összesen 568 percnyi hasznos tanítás.

Tanulj meg kutyául c. könyv

Online lapzható e-könyv, amelyből kiderül:

 1. Mi a kutyatanítás alapja?
 2. Milyen tényezők befolyásolják a tanítást?
 3. Hogyan legyél falkavezér?
 4. Mi a legfontosabb alapelv a kutyatanításban?
 5. Hogyan érd el, hogy a kutyád mindent
  megcsináljon, amit csak mondasz?
 6. Hogyan vegyük rá a kutyát a feladat végrehajtására?
 7. Milyen feladatokat tanítsunk?
 8. Mit tegyél, ha mégsem csinálja meg a kutya a feladatot?
 9. Hogyan tervezz meg egy gyakorlati foglalkozást?
 10. … és még sok-sok hasznos információ, ami nélkül hiába is próbálkoznál kutyát tanítani

MIVEL NEKED MEGVAN A KÖNYV, KEDVEZMÉNY JÁR!

A megrendelés menete

 

 1. Tedd a kosárba a terméket, válaszd ki, hogy kártyával vagy utalással fizetsz.
 2. Befizetés után 24 órán belül generálok neked egy egyedi, jelszóval védett hozzáférést az oktatóanyag online nézhető videóihoz.

14 490 Ft

9 990 Ft

Milyen ajánlat lenne ez egy acélkemény garancia nélkül?

Tudom jól, hogy egy vétel mindig kockázattal jár, hiszen soha sem lehetsz biztos benne, hogy tényleg azt kapod-e, amit ígérnek, és hogy ha igen, akkor sem biztos, hogy az nálad is beválik. Éppen ezért, fogadj el kérlek egy “Csalódás-biztos” garanciát:

Ha bármilyen okból is csalódás érne a könyvvel kapcsolatban, akkor csak szólj nekem a 30/2955-303 személyes  telefonszámon, vagy írj egy email-t.

Természetesen, ezzel együtt azonnal utalom is vissza a pénzedet, mindenféle kérdezősködés nélkül. Én sem lennék boldog, ha nem kapnád meg azt az értéket tőlem, amire számítottál. De ennek a terhét ne te viseld…ez legyen az én problémám, és az én kockázatom. 

Ja és még valami: a visszapostázás költségét is én állom. Azt szeretném, ha még ez sem a te költséged lenne. Így már korrekt?

ui.:

 

A kutya kiképzésben jópár tanítási módszer létezik, a különbség abban van, hogy hogyan érzi magát a kutya a tanulás során, mennyire könnyen adható át a tudás egy a tanításban nem járatos személynek, valamint mennyire hatékony. Mivel én nem használok kényszerítést a tanítás során, csak és kizárólag jutalmazást, így a kutya jól érzi magát a tanulás során, ezt látni is fogod a videókon, az én kutyusom mindig csóválja a farkát.

 

Sok sikert a megvalósításhoz,
találkozzunk a videókon:

 

Fülöp Norbert
szerző, kutyakiképző mester

 

A tanuljmegkutyaul.hu célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kutyatulajdonosoknak, akik szeretnék saját maguk, erőszakmentesen, otthon tanítani a kutyájukat. Ebben segít, a „Tanulj meg kutyául” című könyv és az oktatóvideók. A szerző Fülöp Norbert pedogógus, kutya mesterkiképző, író.

Jogi-, és adatvédelmi nyilatkozat: [KIVONAT] Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-12345/2018. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes jogi nyilatkozat, adatvédelmi-, és szerződési feltételek itt olvashatók.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013