Hogyan tanítsd meg a kutyádat hogy szépen sétáljon melletted?

Az egyik leggyakoribb probléma, hogy a kutya nem tud szépen láb mellett sétálni. Kínos, ha húzza a pórázt, bosszant, hogy nem hallgat rád? Itt ez a gyakorlati útmutató videó a téma szakértőjétől, ez segít megoldani a problémát. Feliratkozás után azonnal startol a videó, és már kezdheted is a kutyakiképzést!

Fülöp Norbert kutya mesterkiképző új, ingyenes

 videósorozata

A tanuljmegkutyaul.hu célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kutyatulajdonosoknak, akik szeretnék saját maguk, erőszakmentesen, otthon tanítani a kutyájukat. Ebben segít, a „Tanulj meg kutyául” című könyv és az oktatóvideók. A szerző Fülöp Norbert pedogógus, kutya mesterkiképző, író.
Jogi-, és adatvédelmi nyilatkozat: [KIVONAT] Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-128304/2017. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes jogi nyilatkozat, adatvédelmi-, és szerződési feltételek itt olvashatók.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013