Ha beszélsz a terveidről, álmaidról megmutatom hogyan kell elérni azt a kutyáddal

Készen állsz rá, hogy megvalósítsd, és elérd azt, amire mindig is vágytál?

Szedj ki belőlem annyi tudást, tippet, tanácsot amennyit csak bírsz pár óra alatt

Sok éves kiképzői tapasztalatomból adódóan tudom, hogy mi az ami működik a kutya tanításában és mi az ami nem, de…

Mik a legfontosabb kérdéseid a kutya tanításával kapcsolatban?

 • Ötletekre, újabb tippekre, praktikákra van szükséged, amik alapján önállóan léphetsz majd tovább egy sokkal magasabb szintre?
 • Újabb feladatokat tanítanál és nem tudod, hogyan indulj el? Vagy már készen van a stratégiád és segítsek tökéletesíteni?
 • Esetleg csak irányokat keresel és jó lenne beszélni valakivel, aki ért a kutyatanításhoz?

A konzultáció során azt kérdezel, amit csak akarsz, bármilyen kérdésedre választ kaphatsz, bármilyen gyakorlati fogást, stratégiát átbeszélünk.

Fontos, hogy egy nyelvet beszéljük, ezért mielőtt konzultációt kérnél kérlek vásárold meg a:

 • Tanulj meg kutyául START csomagot- ami a kutyatanítás elméletét tárgyalja és a
 • Tanulj meg kutyául FALKAVEZÉR csomagot- ami a kutyatanítás gyakorlati részével foglalkozik
 • Sajnos nem tudok segíteni annak, aki őrző-védő feladatokat szeretne tanítani, ahhoz nem értek, valamint nem tudok segíteni a nagyon extrém feladatok tanításában, mint például a drog-, hulla-, fegyver-, robbanószer kereső kutyát tanítóknak.
 • Aki segítő, vagy terápiás kutyát szeretne képezni

A könyvemben és az oktatócsomagokban benne van minden ami ahhoz kell, hogy meg tudd tanítani a kutyádat az alapengedelmességi, vagy vadász feladatokra. Ha még több tudásra vágysz, akkor várlak szeretettel…

Ez itt már a Jedi szint, ahol elképesztő dolgokat küzdöttünk már le és nagyon sok jópofa trükköket tanítottunk meg együtt nagyon sok kutyással. Aki látta őket dolgozni a kutyájukkal, mindenkinek leesett az álla.

Melyik konzultáció felelne meg Neked leginkább az alábbi csomagok közül?

All inclusive konzultáció

 1. A konzultáció időtartama: 8 óra
 2. Erősen javaslom a személyes találkozást a kutyáddal együtt, ehhez Neked kell eljönnöd hozzám Karcagra, vagy én megyek el hozzád (45 ft/km)
 3. Amint megvásárolod a konzultációt, a kifizetés után kapni fogsz egy kérdőívet, amit kitöltve küldj vissza nekem, így fel tudok készülni a problémáidra, kérdéseidre
 4. Ezután egyeztetünk időpontot
 5. Vendégem vagy egy ebédre is

ALL INCLUSIVE konzultáció ára:

29.790 Ft/8 óra

Coffee konzultáció

 1. A konzultáció időtartama 2 óra, amit tarthatunk telefonon, skypon, vagy személyesen is, csak akkor Neked kell eljönnöd hozzám Karcagra, vagy én megyek el hozzád (45 ft/km)
 2. A személyes konzultáció a szabadban a kutyáddal történik
 3. Amint megvásárolod a konzultációt, a kifizetés után kapni fogsz egy kérdőívet, amit kitöltve küldj vissza nekem, így fel tudok készülni a problémáidra, kérdéseidre
 4. Ezután egyeztetünk időpontot

COFFEE konzultáció ára:

9.990 Ft/2 óra

MIÉRT HALLGASS RÁM, HA KUTYATANÍTÁSRÓL VAN SZÓ?

Fülöp Norbert peDOGógus, kutya mesterkiképző vagyok. Szakterületem a pozitív megerősítéses kutyatanítás. 1999 óta foglalkozok kutyatenyésztéssel és kutyák tanításával.

Küldetésem, hogy minden kutyatulajdonos meg tudja tanítani a saját kutyáját egy egyszerű, erőszakmentes  módszerrel, mindenre amire szeretné. Rendszeresen tartok gazdiképző tanfolyamokat, ahol megismertetem a gazdikat egy könnyen elsajátítható módszerrel.

Szorgalmazom, hogy otthon, a saját időbeosztásod szerint tanítsd meg a kutyádat. Az alapengedelmesség tanításán felül szakterületem a vadászkutyák képzése, vizsgáztatása Magyarországon ritkaságként, pozitív megerősítéses módszerrel.

Nem szobatudós vagyok, én is napi szinten tanítok kutyákat. Alaposan kipróbált lépésről lépésre rendszerrel szeretném neked egyszerűvé, érthetővé tenni a kutyával való foglalkozást.  

Semmit nem titkolok el előled. Rendszeresen tartok személyes konzultációkat kutyásoknak, ismerem a problémáikat és az oktató anyagaimban ezekre mutatok hatékony megoldást. Jelenleg olasz vizslákat tenyésztek és rendszeresen kiállítok hazai és külföldi kutyakiállításokon.

Ez a választás a tiéd…

Ez garantáltan nem az az út, ahol veszíthetsz – KIVÉVE, ha nem kéred a konzultációt. Személyesen garantálom, hogy olyasmiket fogsz hallani, amiket eddig soha, de…

Ha az első 30 perce után úgy látod, hogy nem elég informatív és hasznos számodra ez a konzultáció, egyszerűen jelezd ezt nekem minden kötelezettség nélkül. És természetesen azonnal utalom is vissza a pénzedet – így semmilyen kockázatot nem vállalsz. Ha így sem érdemes próbára tenned, akkor hogyan?

Semmit sem veszítesz. A kockázat az enyém. Ez egy win-win üzlet. Nos? Mit mondasz? Ugye így már nem gond kattintani egyet a lenti gombra?

 

ALL INCLUSIVE konzultáció ára:

29.790 Ft/8 óra

COFFEE konzultáció ára:

9.990 Ft/2 óra